Nyheter

NYHETER

  

En ny styrelse på plats efter årsmötet 

 

Hej medlem i BUFA!

Sommarmötet i Borstahusen blev trevligt, givande och roligt. Tack familjen Rådestig som ordnat allt så bra! Rapport kommer.

Årsmötet den 6 juli 2019 har beslutat om en ny styrelse i BUFA. Du kan se hela årsmötet på webben på BUFA på Facebook. Webbsidan Styrelsen är uppdaterad. Tack Helene och Angel för alla era goda insatser under åren i styrelsen!

Välkomna som nya suppleanter Ellie, Julijan och Daniel!


 

 

Anmälan till sommarmötet 2019 är öppen

 

Hej medlem i BUFA!

Nu har inbjudan till sommarmötet skickats ut. Kontakta karin@bufa.se om du inte fått den.

Hoppas vi ses i Borstahusen, Landskrona 2019. Läs mer om Borstahusen här .

 

 

 

BUFA:s babaprojekt kan fortsätta 2019

 

181128 Tolvskillingshjälpen har beviljat BUFA:s ansökan om bidrag. Nu kan vi skriva ett nytt samarbetsavtal med småbarnshemmet i Pleven och fortsätta att finansiera fem babusjkor. Tio barn kan få en egen baba i två timmar fem dagar i veckan. En insats som vi fått otaliga rapporter om betyder enormt mycket för barnens utveckling både psykiskt och fysiskt. Tack Tolvskillingshjälpen!

 

 

BUFA:s sommarmöte 2018 i Pomorie, Bulgarien

 

181010 En vecka, 26 juni - 3 juli 2018, pratade, skrattade, badade, dansade och sight seeingade representanter för 10 BUFA-familjer i Bulgarien. Vi bodde på jättestora Hotel Sunset Resort i badorten Pomorie, precis vid Svarta havet. Programmet innehöll danslektion i bulgariska ringdanser, utflykt till vingården Stratsin och bulgarisk kväll, och som vanligt var umgänget med BUFA-gänget både mysigt, livligt och givande. Tack familjen Nelson Lindgren som ordnade med både resa och program! Och tack Tania Akalska för all översättning och alla bulgariska kontakter som gjorde programmet så mycket mer givande för oss deltagare!